• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Beta

Weergegeven:
Sorteren op:

Beta : de alfa en omega van de motorsport


De kracht van Beta

Als wereldbekend merk biedt Beta alles wat er van een crossmotor verwacht kan worden: snelheid, karakter, veiligheid en dan ook nog eens een stijl die niet te evenaren valt. Het aanbod aan jaw-dropping Beta bikes is zo uitgebreid en elk merk heeft zo'n unieke kwaliteiten dat ze een extra woordje uitleg verdienen. We hebben het immers over een merk dat iedere motorcrosser spontaan in zwijm doet vallen.

 

Beta's bijzondere bikes

Zowel thuis in de offroad als de enduro motorcross heeft Beta zijn imperium uitgebouwd om aan ieders wensen te voldoen, van hobby-rijder tot competitieve racer. Het nieuwe aanbod dat er in 2017 aan komt legt de lat nog hoger dan hij al was en slaagt er ongetwijfeld in om Beta nog een sterker imago te geven - en ons na 3 jaar dealerschap nogmaals te verbazen.

 


De 2017 X-trainer

Compact, beweeglijk en uiterst aangenaam om mee te rijden: dat is de Beta X-trainer. Voor beginnende motorcrossers, racers die het liefst gewoon plezier maken op de baan of hun techniek willen verbeteren is deze all-round crossmotor the way to go. Zijn lichte en beweeglijke postuur is echter geen vervanging voor prestatie: beide zijn aanwezig in deze topper!

 

De RR 2-T Types

Na hun overwinning in het World Enduro Championship hebben deze modellen de naam van Beta nog sterker gemaakt, en ze zullen ons nog meer verbazen. De motor is beschikbaar in zowel 250 als 300 cc en dankzij de verfijningen die in het gamma van 2017 worden toegepast - zoals een verlengde voorvork en nieuwe digitale meter - zullen ze nog méér om van te smullen zijn.

 

 

De RR 4-T types

Deze 4-trakt motor is verkrijgbaar in 350, 390, 430 en 480cc. Net zoals de 2-T modellen werden de 4-T types verwend met een noemenswaardige update. Naast het vernieuwde chroom frame en nieuwe rims van Excel zorgt de motor van deze knallers nu ook voor een nog gemakkelijkere besturing - zonder dat daardoor de prestaties verminderen. En dat is precies wat een motorcrosser nodig heeft.

 

 


De RR Enduro 350cc 4T EFI Racing

De lengte van zijn naam zegt genoeg: deze racing devil komt met verhoogde explosiviteit en rijgemak op de proppen. De Electronic Fuel Injection en motor upgrades die daar nog een schepje bovenop doet maken het plaatje helemaal compleet en doen de Beta motors ongelooflijke eer aan. Een winner van formaat die perfect is voor crossbaan-gekheid!

 De 125 RR-S

Het 125 RR-S model, alias 'the playbike', representeert de perfecte balans tussen beweeglijkheid en verrassende power dankzij zijn lichte frame en sterke motor. Ondanks zijn kleiner formaat biedt hij nagenoeg dezelfde prestatiemogelijkheden als zijn grote broertjes, en hij slaagt er dan ook in iedere beta-fanaat vol vertrouwen de weg op te sturen.

 


De exclusiviteit van Boano

Als gerenommeerde Beta-dealer heeft Resa-Racing nog heel wat meer in petto. We zijn namelijk één van de weinigen die de unieke Boano productlijn aanbieden, waarmee je je bike kan personaliseren, updaten door middel van de coolste tools of extra bescherming kunt geven. Luchtfilters, Stealth achtertandwielen, antislip hoezen of een hypermoderne FMF uitlaat, wat je maar verlangt. Zo maak je je Beta motor niet enkel klaar voor nog meer actie en avontuur, maar krijgt hij er ook nog eens een totaal nieuwe look bij. Een betere manier om je nieuwe Beta-racer te tweaken bestaat er echt niet!

 

Grenzeloze service

Vragen over Beta-bikes, extra benodigdheden of tips in verband met motorcross? We helpen je graag op weg om je de beste mx ervaring te bezorgen. Aankopen, onderhoud en eventuele inruil gebeuren rechtstreeks in de winkel, dus kom gerust eens bij ons langs!