• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Bultaco Brinco

Categorieën

                                                                              


Bultaco : de traditie, vernieuwd            De historie van Bultaco

Don Paco Bulto, de stichter van Bultaco Motorcycles, had waarschijnlijk nooit kunnen hopen op een terugkeer naar de motocross zoals die nu bewerkstelligd wordt: Sinds 1953 al werd het bedrijf gedreven door ambitie en verbeelding om de wereld de beste kwaliteit en schoonheid te bieden in de vorm van een topmotor die door geen enkel ander geëvenaard zou kunnen worden. De productie werd helaas stopgezet in 1983, maar die onderbreking werd meer dan goedgemaakt dankzij de legendarische terugkeer van het merk in mei 2014 waarbij een hele resem aan nieuwe modellen de wereld werd ingestuurd. Het merk was er zeker en vast klaar voor om nog méér te verbazen, en dat deed het dan ook.

De tijden zijn dan misschien wel veranderd en de wereld een stuk ingewikkelder geworden, maar de boodschap die Bultaco wil meegeven is nog altijd dezelfde: innovatief te werk gaan, inspireren en vooral dromen waarmaken. De legende van Bultaco is er in elk geval één om trots op te zijn - en zoals het merk het wil - verder te zetten. Ready to dream again?
De Bultaco Brinco : symbool voor vernieuwing

Met de Brinco motoren schiet Bultaco recht in de roos: het hippe en moderne concept van een sportieve elektronische mountainbike komt in deze nieuwe knallers perfect tot uiting in zowel hun design als hun sportieve prestaties en variaties. De revolutionaire productlijn representeert de perfecte combi tussen het gemak van elektronisch fietsen en de fysieke ervaring van pedaleren. Vanaf 5.500 euro kan iedere hard-core fan en extreme sporter die er maar al te graag wat voor over heeft zich tegoed doen aan deze technologisch vernieuwde motorcross-kompaan die in alle werelden thuis is - van off-road tot urban - en symbool staat voor de revolutie die Bultaco lang geleden gestart heeft.


Elektronisch rijden?

Beeld je in dat het comfort van een elektronisch voertuig gepaard gaat met de ervaring van fietsen en het uiterlijk van een stoere Moto-Bike: dan heb je een idee van wat de Bultaco Brinco voorstelt. De elektronische mountainbikes geven je de kans om het perfecte samenspel van de handlebars en de pedalen eigenhandig te regelen én te ervaren. Het opladen van je bike gebeurt door middel van een unieke Bultaco batterij met een capaciteit van 1,3 kW per uur en duurt ongeveer drie uur. Afhankelijk van de modus waarin je rijdt - sport, tour of ECO - kan je hiermee tot wel 100 km aan rijplezier beleven.


Allemaal van dezelfde familie

Hoewel er duidelijk verschillen zijn tussen de modellen bieden Bultaco's Brinco bikes stuk voor stuk onontkenbare kwaliteiten: met een maximum power van 2kW, een monovita aluminium chassis om u tegen te zeggen en een 9-gears transmission plus overdrive die je doet watertanden moet geen enkele variant onderdoen aan een andere. Ze hebben dan misschien wel elk hun eigen sterke kanten, maar samen vormen ze een prachtig unisono waar je als ultieme mountainbike-sympathisant spontaan de tranen van in je ogen zou krijgen. Klaar om een kijkje te nemen naar wat Bultaco zoal voor ons in petto heeft? Let's ride!
De Brinco R : Sportief mountainbiken vernieuwd

Als sportiefste model is de Brinco R weggelegd voor wie liever kleinschaliger rijdt en het niet zo heeft voor de grote baan. Het PRO Suspension System waar hij mee is uitgerust - zowel vooraan als achteraan ingebouwd - maakt hem ideaal voor wild en verrassend terrein. Voeg daar zijn lichte 39 kilo en 180 cm lengte aan toe en dit vinnig baasje is niet te verslaan: hij haalt namelijk een topsnelheid van wel 60 kilometer per uur! Zowel verkrijgbaar in het blauw als in het rood.
De Brinco RE: thuis op elk terrein

Off-road rijden of liever op de grote baan? Met de Brinco RE kan alles: van de stad tot de bergen, niets is teveel voor dit sportieve model. Een iets zwaarder gewicht dan dat van zijn broertje - zo'n 42 kilogram - zorgt voor een stabiele en stevige rij-ervaring die van berg tot dal indruk maakt. Net zoal de Brinco R is dit model beschikbaar in blauw en rood. De Brinco C : Comfort met een grote C

Deze mountainbike is dan misschien niet de meest sportieve qua uiterlijk en design, zijn kwaliteiten en comfort maken dat méér dan goed. Perfect voor zowel de stad als het platteland, met zijn lager zadel, 180 mm lange aanpasbare voorvork en Touring Handlebars zorgt hij in elk geval voor onvergetelijke ritten en een rijgemak waar je versteld van zult staan.

De Brinco S voor doorwinterde urbanites

Als échte urban model is de Brinco S Moto-Bike het toppunt van comfort en stijl. Net zoals bij de Brinco S zorgen een lager zadel en gemakkelijke handlebars er voor dat je uren op deze topbike, die tevens uitgerust is met speciale road-banden, kan rondtoeren. De ideale combi tussen comfortabel en sportief!Resa-Racing vult het plaatje met plezier aan

Om ons steentje bij te dragen aan je nieuwe Bultaco ervaring biedt Resa-Racing je een optimale bijkomende service. We helpen je maar al te graag als je op zoek bent naar de best passende outfit die de look van de nieuwe Bultaco Brinco nog meer zal versterken. De website wordt binnenkort voorzien van meer informatie omtrent de modellen, aankopen en outfits om de klanten nog beter van dienst te zijn. We kijken er in elk geval naar uit om de Bultaco modellen een waardige en welverdiende kickstart te geven!

 

Wilt u graag een keer zelf ervaren hoe de Brinco u kan enthousiasmeren? 

Vraag dan hier een proefrit aan!