• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Yamaha Paddock Blue Collectie 2020

Geplaatst door Naomi 13-02-2020 0 Reactie(s) Nieuws,

Yamaha Paddock Blue Collectie 2020 


 

Paddock Blue-collectie met race-genen
 

 

Yamaha heeft vele races gewonnen sinds het werd opgericht in juli 1955. Het is daarom geen wonder dat racen een belangrijk onderdeel van Yamaha's DNA is geworden. Deze competitieve geest wordt volledig weerspiegeld in Yamaha's kernwaarden, wat wordt bewezen door Yamaha's enthousiasme voor racen en het feit dat wereldkampioenschappen zijn gewonnen in bijna elke grote race- en motorcrossklasse in de afgelopen 7 decennia.
 

Word lid van de Yamaha Racing-familie
 

Met zijn dynamische ontwerp en hoogwaardige, sportgerichte stoffen weerspiegelt de Paddock Blue-collectie van Yamaha de pure racefilosofie van het merk. De Paddock Blue-collectie is ontwikkeld om er in elke situatie goed uit te zien en zich tegelijkertijd goed te voelen. Het is een must voor motorrijders, teams en fans die hun loyaliteit tonen en deel willen uitmaken van de Yamaha Racing-familie.
 

Paddock Blue Clothing 2020: Verdere ontwikkeling van de Yamaha Racing Spirit
 

In 2020 zal de Paddock Blue-collectie worden uitgebreid en verder ontwikkeld met de introductie van een opwindend nieuw kledingassortiment voor mannen, vrouwen en kinderen. Een unieke selectie van t-shirts, hoodies, poloshirts en sweatshirts biedt individuele ontwerpen met de onmiskenbare blauwe en zwarte kleuren van Yamaha - veel van deze items met het nieuwe "Spine Print" -ontwerp op de achterkant.

De gloednieuwe zwarte softshell jassen voor mannen en vrouwen zijn ideaal voor woon-werkverkeer in de stad en zijn volledig CE-gecertificeerd. Ze bieden CE-beschermers op de ellebogen en schouders, evenals een optionele rugbeschermer. 

De nieuwe blauw-zwarte hybride jassen zijn uiterst comfortabel om te dragen, zelfs bij lage temperaturen. En met hun flexibele stof voor eersteklas comfort, zijn de nieuwe geweven sportbroeken en shorts ideaal voor werk en vrije tijd.

 

Bijpassende Paddock Blue-accessoires:
 

De 2020 Paddock Blue-accessoirescollectie van Yamaha omvat een nieuwe lichtgewicht rugzak in blauw of zwart en een helmtas met een gelast voorvak. En voor kleinere items is er een nieuwe heuptas en een 100% waterdichte heuptas die rond de taille of schuin over de schouder kan worden gedragen.
 

De Paddock Blue Collection 2020 is gewoon bij ons verkrijgbaar.
 

Laat een bericht achter